Traject ontwikkeladvies

  1. Zet de eerste stap en meld je op deze pagina aan voor het gratis loopbaan-traject.
  2. Je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld om een afspraak in te plannen.
  3. Je gaat samen met je coach aan de slag en neemt zelf de touwtjes van je loopbaan in handen!

Als werkende 45-plusser heb je de mogelijkheid om gratis een loopbaantraject te volgen met een gecertificeerde adviseur. Het Ministerie van SZW stelt hiervoor een subsidie beschikbaar die Jonggebleven aanvraagt. Je hebt hier dus geen omkijken naar.

Tijdens 3 gesprekken neem je de tijd om stil te staan bij jezelf, je werk en je omgeving (bijvoorbeeld je thuis-situatie). Het gaat dus niet alleen over je werk maar over het ‘totale plaatje’, op dit moment en over enkele jaren.

  • Wat bevalt wel of juist niet in je baan?
  • Ervaar je werkdruk? Stress?
  • Hoe leuk vind je je werk nog?
  • Hoe zit t met de balans werk-privé?
  • Wat wil je in je verdere loopbaan?

Aan de hand van deze en andere vragen stel je samen met je coach een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierin is opgenomen welke stappen je wilt zetten, op welke termijn en welke ondersteuning je nodig hebt.

METHODE

Je loopbaanadviseur maakt tijdens het gesprek gebruik van beproefde methodieken om je huidige situatie en de situatie zoals je die in de toekomst wenst helder te maken.

WAT VINDT JE WERKGEVER ERVAN DAT JE EEN LOOPBAANTRAJECT GAAT VOLGEN?

Je werkgever weet niet dat je dit traject gaat volgen tenzij jij het zelf aan hem verteld. Je vraagt de loopbaangesprekken namelijk zelf bij ons aan via www.jonggebleven.nl en zonder tussenkomst van je werkgever. Op deze manier kun je rustig aan je loopbaan werken zonder dat er vragen gesteld worden… Wij gaan vanzelfsprekend ook zeer vertrouwelijk met je gegevens om.

RESULTAAT

Na afloop ontvang een  Persoonlijk-Ontwikkel-Plan waarmee je klaar bent voor de toekomst!

WIE KAN ER DEELNEMEN?

Het gratis loopbaan-ontwikkeltraject is beschikbaar voor 45+’ers (inclusief zzp-ers) die minstens 1 jaar werkzaam zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werken.

Schrijf je gratis in!

Velden met * zijn verplicht.